sebbe99 #1 Napisano 27 kwietnia 2015 witam. mam Amplituner Pioneer VSX-LX70 i chce wnim wyrególowac dzwiec przez laptopa. Jest to możliwe? jak tak podajcie jak lub jaki program Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebbe99 #2 Napisano 27 kwietnia 2015 kolumny mam Focal chorus 816v jak by to było potrzebne do czegoś Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #3 Napisano 27 kwietnia 2015 Cytat mam Amplituner Pioneer VSX-LX70 i chce wnim wyrególowac dzwiec przez laptopa. Jest to możliwe? jak tak podajcie jak lub jaki program MusiecpRzeczytacinstrukcjijejakowaoDpioneeracobywiedziecjakkorzystacoptymlnijezposiadanegosprzeta Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebbe99 #4 Napisano 27 kwietnia 2015 Cytat Cytat mam Amplituner Pioneer VSX-LX70 i chce wnim wyrególowac dzwiec przez laptopa. Jest to możliwe? jak tak podajcie jak lub jaki program MusiecpRzeczytacinstrukcjijejakowaoDpioneeracobywiedziecjakkorzystacoptymlnijezposiadanegosprzeta dziena Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach