bartoszo Napisano 13 września 2015 Udostępnij Napisano 13 września 2015 Witam serdecznie, poszukuje zestawu amp + kolumny stojące do 2800-3000zł gdyż budżet studencki mnie ogranicza ^^ wielce prawdopodobne że z czasem będę rozbudowywać zestaw.Zestaw stałby w pokoju z aneksem, około 17m^2, używany byłby do 70% muzyka, 30% filmy. Interesuje mnie możliwość podłączenia komputera do amp przez hdmi gdyż głównie z komputera puszczam filmy i muzykę.Jeśli chodzi o preferencje muzyczne to nie mogę się określić. Od hard rocka, metalu progresywnego, po r'n'b, deep house, hip-hop. Moje uszy lubią głęboki, soczysty bass.Do tego pogrywam na perkusji elektronicznej i mam pytanie czy podłączenie jej do zestawu byłoby bezpieczne?Dziękuje za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 września 2015 Udostępnij Napisano 13 września 2015 Witaj,Piszesz w dziale stereo. Szukasz amplitunera kina domowego czy amplitunera stereo?Perkusji niestety nie podłączysz. Na wstępie proponował bym Ci zestaw Melodika BL 30 + no właśnie Yamaha RN 301 jesli ma być stereo lub Yamaha 479 jesli ma być kino domowe.Musisz sie na prawdę zastanowić czego tak na prawdę chcesz. W razie pytań lub wycen zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts