grzegorzp486 #1 Napisano 26 września 2015 Nigdzie nie znalazłem informacji więc założyłem temat. Ciekawi mnie czy w ogóle istnieje taka możliwość aby można było posadzić np. 3 osoby i aby każda z nich miała takie same warunki jak ta siedząca zupełnie po środku? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #2 Napisano 26 września 2015 Niestety osoba siedząca pośrodku ma zawsze najlepsze warunki, ale pole prawidłowego odbioru nie jest punktowe, tylko ma pewną szerokość i głębokość (co widać na załączonych rysunkach). Dlatego kilka osób jednocześnie może cieszyć się z prawidłowego odsłuchu muzyki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzegorzp486 #3 Napisano 27 września 2015 Dziękuje za odpowiedź. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 28 września 2015 Witaj,Dokładnie jak odpisał f1angel, druga kwestia to też jaka jest odległość pola odsłuchowego od kolumn. Zbyt małą i zbyt duża zawężą ten obszar.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach