Marianek_79 #1 Napisano 12 kwietnia 2008 Witam!Potrzebuje polskiej instrukcji do tego amplitunera,będe bardzo wdzięczny za pomoc! Proszę przesłać na pocztę Mariusz100@poczta.onet.pl ,bądź podać linka.Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanisława #2 Napisano 13 kwietnia 2008 Ktoś już na forum pytał się o instrukcję do Onkyo 505http://audio.com.pl/forum/index.php?showtopic=1862może już ją zdobył. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damagus #3 Napisano 15 kwietnia 2008 Instrukcję takową TX SR 505 posiadam ale gorzej z jej przesłaniem, bo nie mam skanera. Nie wiem jak to zrobić, żeby Ci pomóc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janpat #4 Napisano 21 kwietnia 2008 witam. masz juz może zeskanowana instrukcje do 505? jesli tak do prześlij na janpat@o2.plz góry dziekuje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janpat #5 Napisano 20 maja 2008 mam już już pełną instrukcje do 505 w pdf. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek1983 #6 Napisano 16 listopada 2019 Mam pytanie. Posiadam onkyo tx-sr505E kino domowe. Chodzi o podłączenie kina a do telewizora abym mógł słuchać na kinie np spotify. Kabel hdmi mam podpięty do hdmi out w kinie A drugi koniec do hdmi arc w telewizorze. Czy jeszcze trzeba coś ustawić na kinie, żeby to działało? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach