HappyT #1 Napisano 13 kwietnia 2008 Znalazłem u znajomego w garażu wieże (model w temacie). Nie używał jej ponieważ jak twierdził ,,cicho gra". Wyczyściłem ją, podłączyłem, wszystko cacy tylko tak jak mówił dźwięk jest przytłumiony. Słychać muzykę ale ledwo, gdy podłączam i słucham przez słuchawki wszystko jest ok. Basy przeważają brak wysokich tonów.I teraz Pytanie:Czy da się to wyleczyć? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DEVIL #2 Napisano 13 kwietnia 2008 Tak samo jest z CD czy tylko z kasety?Jeżeli z kasety brakuje wysokich mogą być brudne głowice.Jeżeli to samo jest z CD to mogą być spalone wysokotonowce.Sprawdź ustawienia w korektorze. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HappyT #3 Napisano 13 kwietnia 2008 Cytat Tak samo jest z CD czy tylko z kasety?Jeżeli z kasety brakuje wysokich mogą być brudne głowice.Jeżeli to samo jest z CD to mogą być spalone wysokotonowce.Sprawdź ustawienia w korektorze. Z korektorem już sie bawiłem- nic, a kaset nawet nie wkładałem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #4 Napisano 13 kwietnia 2008 Napisz jakie głośniki podłączasz i do których gniazdek. Do tej wieżyczki muszą być podłączone głośniki do wyjścia sub i wysokotonowego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spankit #5 Napisano 13 kwietnia 2008 A moze poszly koncowki mocy ... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach