Zzztom #1 Napisano 22 lutego 2016 Jaki wzmacniacz proponujecie do tych kolumn budżet 1500 2000 Dziekuje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 22 lutego 2016 Witaj,spójrz na dwa wzmacniacze, które wykorzystają potencjał kolumn - NAD C356 BEE oraz BC Acoustique EX-322.1.Zapraszam jednak serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań oraz oferty finansowej dla forumowicza oczywiście służę pomocą. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malipczuk #3 Napisano 22 lutego 2016 Jaki wzmacniacz proponujecie do tych kolumn budżet 1500 2000 Aby móc doradzić wzmacniacz, musielibyśmy wiedzieć przede wszystkim jakiej muzyki słuchasz. Z propozycji podanej przez Q21 w ciemno wziąłbym NAD'a ale to tylko moja decyzja : ) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzztom #4 Napisano 22 lutego 2016 Muzyka to rock rmb i rap pokój wielkości Ok 27m2 plus otwarta kuchnia Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 23 lutego 2016 NAD 356 BEE.Z czym słuchałeś przed zakupem? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzztom #6 Napisano 23 lutego 2016 Nie słuchałem kupiłem w ciemno bo cena była atrakcyjna ale i nie jestem specjalnie wyczulony na każda nutkę niech zagra to czysto z fajna scena i bassem 😀 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 25 lutego 2016 No to weż tego NADa dobrze się zgra z kolumnami Polka. Bas będzie mięsisty i obszerny.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #8 Napisano 25 lutego 2016 Oczywiście dużo lepszy dźwięk uzyskasz kupując wzmacniacz z drugiej ręki. Propozycje salonów audio są oczywiście niezłe, ale oni sprzedają tylko to co mają i to nowe.Nie wiemy także jaki rodzaj dźwięku preferujesz. Można by Ci wówczas lepiej pomóc. To co napisałeś o dźwięku, to trochę mało.Ale i tak jeśli nawet tylko tyle wiesz, to wzmacniacz można znaleźć lepszy. Źródło z jakiego będziesz korzystał i okablowanie systemu także ma spore znaczenie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach