kamcioo91 #1 Napisano 23 lutego 2016 Witam,Chciałbym się zapytać ile mogą kosztowac takie głośniki i co to za Marka bo na nich nic nie pisze konkretnego tutaj wrzucam zdjęcie głośnika proszę o pomoc z góry dziękuje http://zapodaj.net/9d6492838ef56.jpg.html Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revo #2 Napisano 23 lutego 2016 Witam. Kolumny te wizualnie niemalże idento jak Tonsil Zg40C, albo przynajmniej bardzo zbliżone. Nalepka USA to chyba wynik twórczości poprzedniego użytkownika...? Co jest z tyłu kolumny napisane?Wartość? Sentymentalna. O ile są w stanie w pełni sprawnym z działającym średniotonowcem i nie zniszczone, to sądzę, że powiedzmy w granicach 500 zł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamcioo91 #3 Napisano 23 lutego 2016 z tyłu nic nie pisze ja je miałem razem z wiezą pioneer vsx 5000 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamcioo91 #4 Napisano 23 lutego 2016 Cytat z tyłu nic nie pisze ja je miałem razem z wiezą pioneer vsx 5000 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 23 lutego 2016 Bez nazwy nie da się oszacować. Ale jest jeszcze jedna metoda wyjecie głosnika. NA głośniku powinno pisać jaka to firma. Jak ujrzysz Tonsil jestes w domu Te głośniki mają dla niektórych duża wartość. (500zł)Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach