polifonia #1 Napisano 4 kwietnia 2016 Witam, mam do sprzedania głośniki Tonsil Cheops 200 ( 2 sztuki ). Trzeba w nich wymienić tylko gwizdki. Dodatkowo Amplituner Sony STR -DE 335. Całość w pełni sprawna, tylko te gwizdki. Jaką realną kwotę mogę za to otrzymać. Dostałem propozycje, że 300/400 zł, ale wydaje mi się, że chyba może być więcej wart taki komplet. Przepraszam, jeśli zły dział. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #2 Napisano 4 kwietnia 2016 Masz kolumny głośnikowe Tonsil Cheops a głośniki, to są w nich do wymiany. Nie gwizdki.Jeśli sprzęt jest w takim stanie, to wydaje mi się otrzymałeś dobrą cenę. Zresztą poszukaj w Darmowym Archiwum Allegro po ile sprzedawane były takie elementy i weź pod uwagę ile trzeba dołożyć by kolumny były znów sprawne. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #3 Napisano 4 kwietnia 2016 Przenoszę wątek do właściwego działu...Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach