Kogutma Napisano 12 października 2016 Udostępnij Napisano 12 października 2016 Cześć Mam okazję zakupić głośniki monitor audio rx6 czy mogę prosić o wasze opinie. Posiadam amplituner Marantz sr 5007,mam też 4 glosniki monitor audio bxfx i jestem z nich zadowolony,dlatego myślę o zakupie przodów tej samej firmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 października 2016 Udostępnij Napisano 13 października 2016 Jakiej opini oczekujesz?Jakiej wielkości jest pomieszczenie?Jaki budżet?Muzyka, film? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogutma Napisano 15 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 października 2016 Cytat Jakiej opini oczekujesz?Jakiej wielkości jest pomieszczenie?Jaki budżet?Muzyka, film? Pomieszczenie jest wielkosci 6metrów na 4 metry. Budżet wielkosci okolo 3000 tysięcy złotych, a jeżeli chodzi o opinię to co wogule sądzisz o tych głośnikach. Większość czasu będą to filmy, powiedzmy 70% do 30% Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 października 2016 Udostępnij Napisano 17 października 2016 Przy filmach sprawdza się bardzo dobrze.Ogólnie:Maja dość miękki nisko schodzący bas. Przyjemna średnicę i nie natarczywa chodź też nie jasna górę. Przy dłuższym odsłuchu ale muzyki trzeba lubić taki bas. W kinie sprawdza się bardzo dobrze. Do 2500 warto je kupić bo są dobrze skonstruowane. W cenie nieco wyższej warto już popatrzeć za nowymi silver 6. Pamiętaj przy takim stosunku kino muzyka abyś pomyślał o subie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogutma Napisano 18 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2016 [quote name='S4Home' post='162895' date='17.10.2016, 10:45 ']Przy filmach sprawdza się bardzo dobrze.Ogólnie:Maja dość miękki nisko schodzący bas. Przyjemna średnicę i nie natarczywa chodź też nie jasna górę. Przy dłuższym odsłuchu ale muzyki trzeba lubić taki bas. W kinie sprawdza się bardzo dobrze. Do 2500 warto je kupić bo są dobrze skonstruowane. W cenie nieco wyższej warto już popatrzeć za nowymi silver 6. Suba mam dość dobrego a nad silverami pomysle, wypadły inne wydatki więc przody muszą poczekać chwilkę. Dzieki bardzo za poradę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 października 2016 Udostępnij Napisano 19 października 2016 W porządku,Zatem wróć jak będziesz potrzebował jeszcze jakiś porad. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts