Prollerox #1 Napisano 13 października 2016 Witam @editPoszukuje porady odnośnie doboru jakiegoś zestawu audio, stereo. Więc tak : Na sprzęt chcę przeznaczyć około 1000zł i nie przeszkadzają mi używki. Głównie bede słuchał muzyki, ale zdążą sie też filmy, napewno w niedziele - muzyka 70%, film 30%, co do muzyki, głównie słucham klubowych, elektro, czasami discopolo, i czasami, ale rzadko inne gatunki.Jako źródło dźwięku będzie laptop, i chciałbym, żeby szło to przez HDMI, wydaje mi się ze jack, ma słabą jakosc.Co do pokoju ma około 16m^2.Na czym mi zależy ? - Mocny głęboki bass, czysta góra, ładnie granie.Proszę myślę że jest bardziej czytelne, co do chodnika, nie wiedzialem że nawet tak napisałem-korekta w tel... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #2 Napisano 14 października 2016 Może na początek przeczytaj jak poprawnie zapytać i co chcesz kupić , co już masz itd - http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.html , to chociaż sklep coś odpowie.Bo tak to powychodziły Ci jakieś słowne kalambury typu " na chodnikach będę słuchał" albo "Zależy mi na głębokim czystym mocnym basie, i czysto grających głośnikach oraz na mocy przynajmniej 150w ms, Czasem obejrzę na nich film z projektora " , " Zależy mi na mocy przynajmniej 150w ms ". Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 14 października 2016 W tym budżecie ciężko będzie coś znaleźć. Używany wzmak 400 zł kolumny z basem 1000-1200 więc dozbieraj, a postaramy się coś wybrać. W skrócie rozumiem że ma łupac? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prollerox #4 Napisano 14 października 2016 Z edytowalem post jest bardziej czytelny. Może łupać, ale chciałbym żeby był też mocny ciągły bass, a nie tylko ułamkowe uderzenia, typu tłuczek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prollerox #5 Napisano 14 października 2016 Zwiększamy budżet do 1450, ale raczej to max. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 17 października 2016 W tej cenie powinieneś dostać używki klipsch f2 lub f20 ewentualnie coś z produktów magnata 507, 607Co do wzmakaTo yamaha, Pioneer, Sony będą dobrym wyborem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach