jaro7777 #1 Napisano 2 listopada 2016 Witam serdecznie Koleżeństwo.Zaciekawiłem się wzmakiem HEGLA model H100. Czy ktoś posiada ten model i mógłby się podzielić wrażeniami z odsłuchu i konfiguracją sprzętową Szczególnie z jakimi kolumnami "dobrze współpracuje'? Co myślicie o Cabassach 500scs.? Choć osobiście słyszałem opinie że fajnie brzmi z Focalami.pzdrjaro Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaro7777 #2 Napisano 9 listopada 2016 Cytat Witam serdecznie Koleżeństwo.Zaciekawiłem się wzmakiem HEGLA model H100. Czy ktoś posiada ten model i mógłby się podzielić wrażeniami z odsłuchu i konfiguracją sprzętową Szczególnie z jakimi kolumnami "dobrze współpracuje'? Co myślicie o Cabassach 500scs.? Choć osobiście słyszałem opinie że fajnie brzmi z Focalami.pzdrjaro ... Sam sobie odpowiem: Podłączyłem zestaw Hegla i Cabasse. CD został stary...Jestem zadowolony . Cabasse są świetne ,... przestrzeń i dokładność niesamowita. Nie wiem czy się martwić czy nie, (żartując oczywiście) ale w odsłuchu jakość nagranych CD różni się nieziemsko.Porównanie płyty np Sade :Promise z Roxy Music - The best of Roxy Music...to przepaść..słucham dalej...pzdrjaro Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach