Skocz do zawartości
RoRo

Ciekawe koncerty i programy w TV dotyczące muzyki i muzyków

Recommended Posts

Niedziela 17.XII w TVP 1:

od 17.30 do 18.40 godzinny koncert pamięci Gintrowskiego: "A jednak coś po nas zostanie".

Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

TVP Kultura:

- piątek 22.XII od 23.45 do 0.45  koncert Ella Fitzgerald (cz.2), Wlk. Brytania 2010

- sobota 23.XII od 22.10 do 23.15 "Frank Sinatra: A Man & His Music", koncert, USA 1967, 65 min

- piątek 29.XII od 14.35 do 15.30 "Nadzwyczajny koncert: Małgorzata Walewska i Motion Trio", 55 min, Polska 2015

Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

TVP Kultura:

- piątek 29.XII od 23.45 do 0.45  koncert "Kate Melua Plays Avo Session" , 90 min, Szwajcaria 2012

- sobota 30.XII od 13.15 do 13.45 "Recital Zbigniewa Wodeckiego i zespołu Mitch & Mitch". Koncert odbył się w trakcie wręczania Dorocznej Nagrody Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w 2014 roku.

- niedziela 31.12.2017r. od 14.05 do 16.25 "Bregenz Festival 2017: Carmen", 140 min, Koncert, Niemcy 2017

- niedziela 31.12.2017r. od 20.00 do 21.05  "United Kingdom of Pop", część 1, 65 min, Film dokumentalny - Niemcy 2017

- niedziela 31.12.2017r. od 23.30 do 1.00 Queen-Wembley Koncert na stadionie Wembley, 90min., Wielka Brytania 1986

- poniedziałek 1.01.2018r. od 11.15 do 12.00 Koncert Noworoczny z Wiednia (część)

- poniedziałek 1.01.2018r. od 19.15 do 20.20  "United Kingdom of Pop", część 2, 65 min, Film dokumentalny - Niemcy 2017


Zaś w TVP 2 w poniedziałek 1 stycznia stały punkt programu :-) Koncert Noworoczny z Wiednia, a Orkiestrę Filharmoników Wiedeńskich poprowadzi Ricardo Muti. Od 12.05 wprowadzenie do koncertu, a od 12.15 do 14.00 koncert

Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

TVP Polonia  w sobotę  13.01.2018 od 23.10 do 0.15 "Night of the Proms" odc. 10, 65 min, 2017


TVP Kultura:

- niedziela 14.01.2018r. od 17.15 do 20.20 Kabaret Dudek - na wesoło, ale też trochę śpiewająco...

- poniedziałek 15.01.2018r. od 18.50 do 20.20  "Peace 'n' Pop" 70 min, Serial dokumentalny, Niemcy 2016

- noc z niedzieli 14.01 na poniedziałek 15.01. od 0.35 do 1.50 "Tori Amos Plays Baloise Session" 75 min, Koncert, Szwajcaria 2015

 

Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się


×