olek12 #1 Napisano 7 stycznia 2017 Witampotrzebuje informacji na temat dobrego stereo w cenie +- 6000-7000zestaw nowy lub używany{ jeżeli będzie dużo lepszy}pomieszczenie do słuchania to 30m2słucham głównie muzyki elektronicznej, relaksacyjnej...raczej dosyć cichowychowałem się na Altusach 140 i radmorze i na tamte czasy byłem bardzo zadowolony{25 lat temu}za wszelkie informacje bardzo dziękujepozdrawiam Olek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfer54 #2 Napisano 8 stycznia 2017 I kolejny temat o tej samej treści, założony w niewłaściwym miejscu.Ogarnij się chłopie. Czytaj forum zanim założysz temat.Pytasz o dobre stereo a temat zakładasz w DZIALE Komentarze i opinie i mnożysz je bez sensu. Temat do przeniesienia, ewentualnie do skasowania. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Revo #3 Napisano 8 stycznia 2017 A poza tym w kwestii srereo (w temacie) - nie doradzamy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfer54 #4 Napisano 8 stycznia 2017 Słuszna uwaga. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #5 Napisano 9 stycznia 2017 Dzień dobry.Zbyt mało informacji, aby zaproponować konkretne rozwiązania. Podaj proszę:- co powinno się znaleźć w zestawie (wzmacniacz, kolumny, CD, odtwarzacz strumieniowy, ...)- jakie preferujesz brzmienie - jasne, ostre, dynamiczne, ciepłe, ...- podaj może najlepiej Twoje ulubione zespoły muzyczneMając powyższe informacje będę w stanie zaproponować kilka konkretnych rozwiązań. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 9 stycznia 2017 Jak ustawione będą kokumny w pomieszczeniu?Skąd jesteś? Możesz podjechać na odsluch sprzętu?Wstępnie puścił bym ci parę systemow i wtedy celował byś albo w nowe albo używane.Na razie chyba nie wiesz czego szukasz. Ale chciałbyś mieć coś dobrego. I to jest do zrobienia w tej kwocie. Trzeba tylko rzetelnie podejść do sprawy.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek12 #7 Napisano 10 stycznia 2017 (edytowany) Pozdrawiam[/quote] Jestem z Neustad.an der weinstrasse Edytowano 14 stycznia 2017 przez belfer54 Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek12 #8 Napisano 14 stycznia 2017 Witamwłaśnie kupiłem Klipsch RF 7 MK I...jaki wzmacniacz do tych głośników...?Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #9 Napisano 14 stycznia 2017 Proszę o dostosowanie się do poziomu forum, http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.html , niestosowanie się do zasad skutkuje zamknięciem tematu.W Twoim wypadku nawet tematów, bo mimo dorobku 7 wpisów założyłeś aż 3 tematy. Co jednak bardziej zastanawiające, nie odpisujesz na zadane Ci pytania osobom które chcą ( czy chciały) pomóc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #10 Napisano 16 stycznia 2017 Tylko lampa.Cena jakość cayin a55tp. Tańszych to samo tylko na el34.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek12 #11 Napisano 16 stycznia 2017 dziękuje za propozycję...może to profanacja.....ale potrzebuje wzmacniacza sieciowego....czy mogę prosić o podpowiedż...? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rms.pl #12 Napisano 17 stycznia 2017 Co to jest wzmacniacz sieciowy? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek12 #13 Napisano 17 stycznia 2017 ma dodatkowe funkcje czyli wifi radio internetowe.... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach