Prollerox #1 Napisano 12 stycznia 2017 WitamPosiadam starą wieże i są tam tylko wyjścia na dwie kolumny. Jak podłączyć pod nią tago suba ? Coś trzeba dokupić ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prollerox #2 Napisano 12 stycznia 2017 Cytat WitamPosiadam starą wieże i są tam tylko wyjścia na dwie kolumny. Jak podłączyć pod nią tago suba ? Coś trzeba dokupić ? Naprawdę nikt nie jest mi w stanie pomóc? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #3 Napisano 12 stycznia 2017 Tylko daj taka szansę :!: Kolego, nie jesteś na forum od dziś i coś chyba czytałeś, co znaczy " mam starą wieżę" ? Kto ma się domyśleć, jaka wieża, jakie wyjścia, wróżki : Gdyby subwoofer miał wejścia wysokopoziomowe, można sygnał podać z wyjść na kolumny tej mitycznej "wieży", ale na fotce takowych nie widzę w tym subie.Czy wieża ma jakieś inne wyjście audio out ( może coś na froncie ?), bo może dałoby się podać na wejście audio in. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prollerox #4 Napisano 12 stycznia 2017 Dzięki wielkie za odpowiedź, oto model wierzy philips as450. Z przodu są słuchawki i mikrofon, z tyłu tylko wyjścia na głośniki, i wejście dzwięku. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prollerox #5 Napisano 12 stycznia 2017 (edytowany) Dodam że posiadam jeszcze małą wieżyczkę która steruje tym philipsem i mam pytanie. Wieżyczka to MA-879C, pobiera 0.11A, ma wbudowany głośnik niskotonowy. Czy dało by radę , odłączyć ten głośnik i przewody które owy głośnik zasilały podać na wejście suba ? Edytowano 21 stycznia 2017 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Note #6 Napisano 13 stycznia 2017 Cytat Posiadam starą wieże i są tam tylko wyjścia na dwie kolumny. Jak podłączyć pod nią tago suba ? Coś trzeba dokupić ? Jak zauważył Jacek75 i ja również - widzę w tym subwooferze tylko wejście niskopoziomowe. O ile Twoja wieża nie ma jakiegoś wyjścia Line-Out, najlepiej regulowanego to nie podłączysz normalnie tego subwoofera.W takim przypadku może ci pomóc jedynie dzielnik napięcia.Wtedy byś podłączył suba pod wyjście głośnikowe z wieży, ale takich typowych dzielników z takim zastosowaniem nie ma w sprzedaży niestety.Jeżeli Ci bardzo na tym zależy to możesz napisać na forum audiostereo, czy też na elektrodzie z prośbą o wykonanie takiego dzielnika (szczególnie na tym pierwszym forum). Tam chłopaki powinni Ci pomóc, koszta niewielkie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prollerox #7 Napisano 17 stycznia 2017 Czyli daje sobie znim spokój... A ten sub ? https://www.olx.pl/oferta/subwoofer-aktywny...99-IDjnxgJ.html da rade go podlaczyć pod wyjścia z wierzy, jednocześnie do tych samych wejść kolumny ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach