Stanley #1 Napisano 23 stycznia 2017 Witam, podłączylem kolumny pod yamahe rx-v663 i jak na moje wymagania do sluchania muzyki graja mega, jak za te pieniadze bylo warto, tylko podlaczylem dzis suba i glosnik ledwo drzy w nim i wgl basu nie daje ten subwoofer, wiecej basu mam wrazenie idzie z kolumn niz z subwoofera, ponizej zdj jak jest podłaczone w razie czego , z gory dziekuje za pomoc jest wpięty w wejscie subwoofer, przejsciówka niestety kabla rca 2chinchx 1 chinch nie ma w moim miejsce wogole. pocieszylem sie tym co bylo. w subwoferze jest podlaczone w line in, pozdrawiampróbowałem podłaczyc subwoofer z głosnikow komputerowych i nie gra wgl, podlaczylem ponownie subwoofer z zestawu i jednak jak go podniosłem na krzeslo i dotknalem glosnika to ine gra wogole, wczesniej drgania widocznie z kolumn przenoszone po podlodze czulem... co moze byc przyczyna? subwoofer z glosnikow komputerowych sprawny bo sprawdzalem i gra tylko pod amplitunerem nie, moze pilotem trzeba cos ustawic czy ? przegrzebałem instrukcje, zresetowałem amplituner ustawiłem INIT na ALL, podłaczylem rowniez kablem ktory dziewczyna dala mi w zestawie, dołacze jak podłaczylem i tez o dziwo graja tylko kolumny a subwoofer ani drgnie... co nie tak ze on nie gra? dołączam zdjęcia jak podlaczylem pod amplituner i jak pod subwoofer i tez nic, podłaczalem pod subwoofer 1, 2 i tez nic.. z gory dzieki za pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach