Burgman0 #1 Napisano 9 lutego 2017 Tak jak wspominaliscie kupiłem Dac dla lepszego głosu, teraz pytanie gdzie go podpiąć pod tv czy pod dekoder z vectry?Tv samsung h6400Dekoder adb 3830cdWzmacniacz Sony ta-f270Dwie kolumny Mg1 50/60wDodam ze sprzęt będzie używany pod tv do filmów i słuchania muzyki za pomocą dekodera oczywiście, mam wyjście optyczne, usb w tv jak i w dekoderze. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #2 Napisano 9 lutego 2017 Oczywiście, że pod tuner. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 10 lutego 2017 Jeśli tak jak kolega pisze, że będzie używał z dekodera to także oczywiście. Ale jeśli, a jet to modne ostatnio, będzie słucham muzyki z Youtube, oglądał filmy z pena wpietego do tv to z kolei żeby wpial tam.Burgman nie zakładaj soecjalnie drugiego tematu skoro pomagamy nadal w tym "starym". Robi się po prostu nie potrzebny śmietnik Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #4 Napisano 10 lutego 2017 W poprzednio założonym przez Ciebie temacie pytałeś już o to i dostałeś odpowiedź np wczoraj.Założyłeś teraz nowy temat i pytasz znów o to samo ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ssskorpionixxx #5 Napisano 10 lutego 2017 W przypadku dekodera upc, nie na wszystkich kanałach był dźwięk gdy był podpięty do dac po coaxial. Dlatego ja mam podłączony telewizor do dac. W takim rozwiązaniu dodatkowo mam dźwięk z konsoli i w sytuacji gdy podłącze lapka po hdmi do telewizora albo film z usb. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 10 lutego 2017 Tak bo dekoder czaem wypuszcza wielokanałowy sygnał DTS którego daci nie obrabiaja. A telewizor misksuje do dwóch kanałów. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach