brutus84 #1 Napisano 13 marca 2017 Witam mam pytanie czy jest sens wymienić JAMO Sub J12 na Magnat Quantum Sub 6725 A??? Z góry dzięki za odp ... Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 14 marca 2017 Inny system grania. Suby z downfiring są wolniejsze. Ale i głębsze.Co ma spowodować to zmiana?Pod jakim kątem o tym myślisz? Co jest reszta systemu? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brutus84 #3 Napisano 15 marca 2017 (edytowany) wymiana sprzętu z jamo 626 na magnat Qunatum, w sumie to już wymieniłem i jestem super zadowolony, tylko rozkminiam jeszcze suba bo ten z magnata wogóle mi się nie podoba, a ten z jamo pasuje nawet do zestawu magnata tylko ze jakby grał lepiej to tez bym wymienił i komplet magnat i stąd to moje zapytanie, gdyż na subach mało się znam, a wiadomo tu sa 2 rozne konstrukcje Edytowano 15 marca 2017 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 15 marca 2017 Rożnica w kolumnach miażdżąca. Suba miałeś wyższej klasy. Gdyż do 606/626 z reguły dobierany jest sub 210.Prawdę mówiąc zostawił bym tego Jamo. W kinie lepiej sprawdzi się 6725 w połączeniu muzyka/film J10.Tak z ciekawości co je napędza? Może tu wymiana wniesie więcej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brutus84 #5 Napisano 15 marca 2017 (edytowany) wiem ze sub z wyzszej półki niż promowany do zestawu (nie j10 tylko j12 ) a napędza Yamaha Rx-V477 lecz zamierzam wymienic na wyższy model choć ta gra świetnie, ale zależy mi na 7.1Hmm jak wymiana wniesie wiecej przecież to sa suby aktywne, chyba bardziej chciales powiedziec kabel, a kabelek jest z Melodika miedź beztlenowa oczywiście wiec lepszy nie potrzebnybardziej muzyka Edytowano 15 marca 2017 przez RoRo Korzystaj z funkcji EDYTUJ by poprawić lub uzupełnić swoją wypowiedź zamiast pisać jeden post bezpośrednio po drugim. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 16 marca 2017 Więcej wniesie wymiana źródła czyli amplitunera.I tak teraz to mogę powietrdzic. Zostaw tego jamo a wymień amplituner na serię 6 lub coś odpowiedniego z konkurentów Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach