zieluwid #51 Napisano 4 czerwca 2017 Nie chciałbym cię namawiać, ale też poszedłbym tą drogą. To musi być Twoja decyzja. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kami2271 #52 Napisano 5 czerwca 2017 (edytowany) Twoim zdaniem do jakiej kwoty warto licytować tą Yamahę ? Miałeś styczność z innymi modelami serii CR ? Edytowano 5 czerwca 2017 przez Kami2271 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #53 Napisano 5 czerwca 2017 500 zł, choć w takim stanie jak ma ten facet nawet parę groszy powyżej, znając ten wzmacniacz dałbym za niego i 600 zł. Nie, nie miałem innych modeli. Z pewnością nie zaprzątaj sobie głowy tą 840-tką. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kami2271 #54 Napisano 8 czerwca 2017 (edytowany) Sprzedający ładnie mówiąc poleciał sobie w kulki i wycofał licytację 4h przed końcem... Znalazłem taką Yamahę na olx ale za 699 zł to trochę za dużo jak dla mnie. Co radzicie ? Czekać na kolejną okazję, brać któregoś z Pioneer-ów, może jakiś inny model Yamahy ? Edytowano 8 czerwca 2017 przez Kami2271 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kami2271 #55 Napisano 14 czerwca 2017 Poradzi ktoś ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Autonomy #56 Napisano 14 czerwca 2017 Może Nad c320bee. Widziałem, że na allegro jest teraz do sprzedania. Przy okazji to bardzo fajna baza na modyfikowanie ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #57 Napisano 14 czerwca 2017 Pewnie piszesz o tej z Zamościa, napisz do gościa i spróbuj negocjować cenę. A jeżeli się nie uda, to brałbym Pioneera. Jeżeli chodzi o inne marki, to miałem też z tego okresu amplituner Kenwooda. Nie pamiętam dokładnie modelu, ale grał bardzo przyjemnie. Z pewnością na poziomie porównywalnym do dwóch wcześniej wspomnianych. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kami2271 #58 Napisano 14 czerwca 2017 Tak chodzi o tą z Zamościa tylko prosiłem sprzedającego o dodatkowe zdjęcia i od dwóch dni cisza. Przeglądając allegro rzucił mi się w oczy Akai AA-1050 słyszał ktoś jak to gra ? Jeśli chodzi o NAD to co można w nim zmodyfikować ? Pytam bo jestem zielony w tym temacie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Autonomy #59 Napisano 14 czerwca 2017 (edytowany) Możesz sporo o tym modelu i jego tuningowaniu znaleźć w sieci. Ogólnie można wypiąć preamp i zostawić samą końcówkę mocy. Wymiana paru kluczowych elementów też przynosi spore korzyści. Bardzo wdzięczny model do modyfikowania ? Edytowano 14 czerwca 2017 przez Audio Autonomy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach