zohan #1 Napisano 16 lipca 2017 Witam, dostałem słuchawki beats mixr oraz beats solo 2, jednak zupełnie nie znam się na tym sprzęcie. Które są lepsze? Jakbym chciał je sprzedać, to za ile mogę je wystawić? Kupione w USA, oryginalnie zafoliowane. Z góry dzięki za pomoc! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi Szczecin #2 Napisano 17 lipca 2017 Sprzedaj obie, i pójdź do sklepu audio po prawdziwe słuchawki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zohan #3 Napisano 17 lipca 2017 A co jest z tymi nie tak? I za ile w takim razie mam je wystawić? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Killerbi #4 Napisano 25 lipca 2017 Nie są warte tych pieniędzy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #5 Napisano 11 sierpnia 2017 Często demonizuje się słabą jakość dźwięku słuchawek tej marki. Z reguły są dobrze wykonane i grają zupełnie nieźle. Jednak w relacji jakość cena wypadają słabo. Do tego łatwo o ich podróbki. Za ile możesz je sprzedać, najłatwiej ocenisz szukając podobnych słuchawek na portalach aukcyjnych. A słuchawki należy dobierać do własnych upodobań i sprzętu do którego się je podłącza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traumeel #6 Napisano 12 sierpnia 2017 Wystaw na portalu aukcyjnym od 1 zł, a rynek zweryfikuje ich realną wartość. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi Szczecin #7 Napisano 16 sierpnia 2017 Dnia 11.08.2017 o 23:36, MobyDick napisał: Z reguły są dobrze wykonane i grają zupełnie nieźle. Człowieku, o czym ty piszesz. Tani, skrzypiący plastik i odchylenia powyżej 10db na basie, to dobre wykonanie i granie zupełnie nieźle? Na pewno nie za pieniądze, które kosztują. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach