zommer #1 Napisano 12 listopada 2017 Witam! Mam amplituner Onkyo TX-NR636 i chciałbym podłączyć do niego słuchawki bluetooth, jest to możliwe? Jak przesyłam muzykę z telefonu przez bluetooth to działa, słuchawki nie działają. Z góry dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi Szczecin #2 Napisano 14 listopada 2017 Onkyo nie ma takiej funkcji. Zapraszamy do konkurencji... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zommer #3 Napisano 14 listopada 2017 46 minut temu, Top Hi-Fi Szczecin napisał: Onkyo nie ma takiej funkcji. Zapraszamy do konkurencji... No z tego powodu nie bede sprzedawal amplitunera.Jest jakies wyjście? Jakis adapter Bluetooth? Znacie moze jakis sprawdzony?? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sturek #4 Napisano 14 listopada 2017 albo kup sobie taki gadżet http://allegro.pl/odbiornik-nadajnik-audio-adapter-bluetooth-apt-x-i6731060611.html?fromVariant=6731044039 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi Szczecin #5 Napisano 14 listopada 2017 11 minut temu, zommer napisał: No z tego powodu nie bede sprzedawal amplitunera. Musiałem spróbować. Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji są nadajniki, takie jak w linku @sturek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zommer #6 Napisano 14 listopada 2017 Dzięki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Kęska #7 Napisano 9 maja 2019 Czy w Onkyo 686 dalej bez zewnętrznego nadajnika BT nie połącze się z słuchawkami bluetooth? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach