manioo #1 Napisano 12 listopada 2017 Witam wszystkich! Przyszedł czas na wymianę sprzętu. Obecnie użytkuję a raczej użytkowałem: 1) Technics SU-V50 2) Technics SH-8066 3) TECHNICS ST-G70 4) 2x Altus 110 kiedyś pojedyńczo składałem w/w za młodu Sprzęt podłączony do dekodera TV (obraz na monitor 27') oraz kompa/lapka. Nie mam "telewizora" przynajmniej narazie. Obecnie pokoj 18m2, a bedzie 35m2. Generalnie dolega cos SU-V50 i nie chcę się bawić narazie w naprawę - raz już kiedyś był. Przez to wogóle ostatnio nie włączam sprzetu. Potrzębuję porady w którym kierunku pójść: 1) Całkowita wymiana sprzętu na coś stereo. 2) Wymiana wzmacniacza i korektora na sam aplituner stereo który narazie współpracowałby z altusami 110. Prośba o jakieś rekomendacje? Któraś Yamaha? Budżet mam do 4k chociaz na sam aplituner to 2-2.5k max jezeli zostawac mam przy altusach. Jeszcze opcja nr 3 - zakup zestawu 5.1 (Denon AVR-X540BT + SYS-2020) a w wolnej chwili przyjrzeć się co znowu dolega su-v50 a w przyszlosci stereo do garazu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 13 listopada 2017 Przecież ten zestaw denona to żart. Skąd to wziąłeś? Nie no coś ty daj spokój! A feee ? Możesz iść w amplituner yamahe rn803 na prawdę spoko model gra jak wzmacniacze, dobrze wyposażony i sieciowy. Półkę niżej masz yamahe rn602, pioneera sxn30 Jeśli chcesz wymienić także kolumny to w cenie 4k postaram ci się cis zaproponować do tych ampli. Pisz. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manioo #3 Napisano 13 listopada 2017 dzieki za odpowiedz, czy ten zestawik zda egzamin na jakis czas: YAMAHA R-N602 + B&W 685 S2 ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #4 Napisano 13 listopada 2017 6 minut temu, manioo napisał: dzieki za odpowiedz, czy ten zestawik zda egzamin na jakis czas: YAMAHA R-N602 + B&W 685 S2 ? Czy słuchałeś kolumn B&W? Od razu odpowiadam, nie nie są one złe. Ale trzeba lubić taką prezentację dźwięku. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manioo #5 Napisano 13 listopada 2017 byc moze gdzies tak ale na pewno nie swiadomie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 13 listopada 2017 Zauważyłeś promo cenę na top hi-fi Poszukaj czegoś innego. Przy zakupie elektroniki i kolumn w każdym salonie dostaniesz cenę. A będziesz miał większy wybór. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach