prz3mek #1 Napisano 27 listopada 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Pokój ma 16m2, układ jak rysunku. Jest możliwość przesunięcia trochę monitorów w lewo, żeby uciec od rogu pokoju. Czy w ogóle kupowanie jednego z wymienionych modeli ma sens dla takiego pokoju. Chciałbym się zmieścić w kwocie 2300zł. Wiem, że rozwiązanie monitory + wzmacniacz byłoby dużo lepsze, ale też znacznie droższe. Muzyka to głównie rock, blues. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 27 listopada 2017 Moim zdaniem nie ma sensu bo to za daleko dla takich kolumienek. Ale spróbować mozesz. W tej cenie polecał bym jednak wzmak,lub tani amplituner i używane małe kolumny podłogowe. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prz3mek #3 Napisano 27 listopada 2017 Tak jak myślałem. Za dużo kasy na próby :). Jednak trzeba trochę dozbierać i zainwestować w coś lepszego, choćby używanego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 28 listopada 2017 Takie moje zdanie. Jak będziesz potrzebował porad w tej kwestii to wiesz gdzie mnie znaleźć. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach