Tomasz Tomaszewski #1 Napisano 10 grudnia 2017 Witam. Proszę więc o pomoc w doborze sprzętu. Dom jednorodzinny, salon 50m2 Mam słuch muzyczny 3-go stopnia, czyli rozróżniam kiedy grają a kiedy nie :-) szukam zestawu 5+1 do oglądania filmów i słuchania muzyki z neta,tv, komórki, laptopa... później planuję dokupić bluray oczekuję dobrego,czystego, mocnego dźwięku i mocnego basu, czyli uniwersalny zestaw - najlepiej do 3-4 tyś... bo czeka też mnie zmiana tv... i raczej nie mam możliwości odsłuchu kilku zestawów, w moim mieście mamy tylko neonet... także będę wdzięczny za porady o ile amplituner mogę wstępnie dobrać biorąc pod uwagę parametry tech. to z kolumnami mam już problem... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz789 #2 Napisano 10 grudnia 2017 Podobnie jak mój poprzednik zastanawiam się nad wyborem zestawu głośników do amplitunera denon avr-x2400h. Wybór pada pomiędzy Canton 476/416/456 a Dali Zensor 5/1/vokal lub 7/1/vokal. Pokój w którym będę słuchał ma powierzchnię około 30m2. Proszę o wasze opinie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dynamo #3 Napisano 10 grudnia 2017 (edytowany) Co myślicie o: YAMAHA NS-F51 / NS-P51 lub Quadral QUINTAS 6500 5.0? I amplituner DENON AVR-X2400H lub YAMAHA RX-V683 który będzie lepszy do muzyki techno hip-hop pop blues (dżem)? Edytowano 10 grudnia 2017 przez Dynamo Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach