Abigail Dostojewski #1 Napisano 4 stycznia 2018 Witam chciałem się spytać ile warty może być zestaw głośnikowy Logitech X-540, w bardzo dobrym stanie ( praktycznie nie używany ). Z góry dziękuje za odpowiedz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StaryWilk #2 Napisano 4 stycznia 2018 Witaj, wpisywales na allegro czy Olx? Jest trochę ofert. Najwięcej z przedzialu 100-200 zł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abigail Dostojewski #3 Napisano 4 stycznia 2018 1 godzinę temu, StaryWilk napisał: Witaj, wpisywales na allegro czy Olx? Jest trochę ofert. Najwięcej z przedzialu 100-200 zł. Dlatego przez taką rozbieżność cenową nie wiem ile max. mogę licytować, jak myślisz 160zł nie przepłacę za taki zestaw? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StaryWilk #4 Napisano 4 stycznia 2018 Musisz sam ocenić ile są dla ciebie warte. Co najwyżej możesz stracić kilka dyszek, gdyby Ci się nie spodobały. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach