KaKaOOwY #1 Napisano 24 marca 2018 Jak w tytule. Lubię muzykę z dobrym basem (electro, dance, club) Co uważacie o Sennheiser CX 3.00 , Denon AHC-50M B, Sony MDR-XB50APB, Sony MDR-EX450H??? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Jankowski #2 Napisano 25 marca 2018 Xiaomi Piston Hybrid, może NuForce NE-700X Sennheiser CX 3.00 zdecydowanie nie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaKaOOwY #3 Napisano 25 marca 2018 Chyba wezme Sony MDR-XB50AP ze względu na dobre opinie i łatwą dostępność. Myślałem że na takim forum więcej odpowiedzi dostanę Ale dzięki Marek za podpowiedź ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #4 Napisano 25 marca 2018 Jeśli chcesz słuchawki o charakterze bardziej monitorowym z dużą ilością szczegółów i mocnym basem to zainteresuj się KZ ZS6. Do nich wskazana jest elektronika o raczej ciepłym brzmieniu. Jeśli nie lubisz mocnego grania armaturowego to myślę że dobrym pomysłem może okazać się Brainwavz ProAlpha. Jeśli chcesz dobrego basu i zrównoważenia z lekkim przyciemnieniem to warto sięgnąć po Brainwavz M1 . Każde z tych słuchawek grają inaczej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach