daymonn #1 Napisano 15 kwietnia 2018 Witam zainteresowanych. To moj pierwszy post wiec jezeli temat byl juz poruszany, z gory przepraszam. Mam salon 28m2 i chcialbym postawic podpiac pod tv jakies granie. Zupelnie sie na tym nie znam. Zalezy mi zeby w miare dobrze bylo slychac niskie tony. Patrzylem na necie cos na ksztalt aktywnej kolumny np z krugera. Nie chce kina domowego bo nie chce zagracac salonu. Myslalem o czym niedużym i zeby lepiej gralo niz tv Budzet raczej do tysiaca. Na pewno sa tu osoby ktore pomoga mi znalezc optymalne rozwiazanie. Z gory dziekuje za pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 16 kwietnia 2018 W tej cenie to chyba tylko jakiś soundbar. Absolutnie tego nie polecam. Ewentualnie używane stereo. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaruSc #3 Napisano 24 kwietnia 2018 (edytowany) Piotrek po przeczytaniu pierwszego zdania myślałem że Ci się na konto włamali, ale po drugim zdaniu, wiem już, że to Ty A co do tematu to może jakiś zestaw 2.1 z satelitkami np.: Logitech Z623 Edytowano 24 kwietnia 2018 przez SaruSc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 25 kwietnia 2018 Prawda:) Ale nie soundbar to nie. Co najwyżej można go używać do zabawy w gwiezdne wojny. Ale lipa bo trzeba mieć dwa Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach