SaruSc #1 Napisano 18 kwietnia 2018 (edytowany) Mam pytanie: czy wzmacniacz Cambridge Audio Azur 851A i odtwarzacz Pioneer N-70AE są w pełni zbalansowane, chodzi mi o to czy jest sens je łączyć przewodem XLR? O 851A nie mogę znaleźć takiej informacji a o N-70AE znalazłem, że tak, ale wolę się upewnić. Jak tak to możecie polecić jakieś przewody XLR do ich połączenia? Edytowano 18 kwietnia 2018 przez SaruSc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 19 kwietnia 2018 N70ae tak. I faktycznie brzmi lepiej po xlr. O 851 faktycznie nie wiem. Skontaktuj się z audio center powiedzą ci od razu. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaruSc #3 Napisano 20 kwietnia 2018 Napisałem do nich i po zapytaniu: Cytat Czy wzmacniacz Cambridge Audio Azur 851A jest w pełni zbalansowany czy ma tylko wejścia zbalansowane? Otrzymałem odpowiedź: Cytat wejścia xlr są w pełni zbalsowane Taka trochę wymijająca odpowiedź. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach