DJXDD Napisano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2018 (edytowany) Od razu mówię że się na tym zbytnio nie znam a posiadam zestaw głośników słuchałem muzyki wszystko było dobrze później przez jakieś 2 dni głośniki były wyłączone ściszyłem muzykę i je włączyłem i wtedy wywaliło korki w domu i zaczęło śmierdzieć z woofera znajduje się w nim zmacniacz jak i 2 pokrędła od basu i od głosności oba były ustawione na połowe a na pilocie były wiciszone spalonymi kablami od tej pory ich nie włączałem czy mogły się spalić i czy można je oddać na gwarancji. Dzięki za odp. Edytowano 26 kwietnia 2018 przez DJXDD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2018 Dzięki że chociaż na końcu dałeś kropkę. Ufff. Zdanie turbo wielokrotnie złożone. Tak spalone. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJXDD Napisano 27 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2018 a możne je oddać na gwarancji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2018 (edytowany) Oddać możesz, ale 99% , że jej nie uznają niestety. Edytowano 28 kwietnia 2018 przez mordor12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 (edytowany) Zastanawia mnie, co podlega gwarancji w kolumnach? Uszkodzenia mechaniczne jak wyżej okazuje się że nie. Wgniecenie membrany przez dziecko pewnie też nie. Może spalenie elementów zwrotnicy? Ale to raczej rzadki przypadek. To samo dotyczy słuchawek. Może koledzy z branży udzielą konkretnej informacji. Edytowano 29 kwietnia 2018 przez Marek Jankowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 Na pewno podlega gwarancji okleina o ile nie widać śladów mechanicznych/chemicznych działań/uszkodzeń Natomiast wszelkie uszkodzenia "spaleniowe"/ "przeciążeniowe" to jest już cienka sprawa. Nie rozumiem w pełni pierwszego posta ale tutaj spalił się chyba wbudowany wzmacniacz - myślę że warto powalczyć Dnia 26.04.2018 o 22:33, DJXDD napisał: a na pilocie były wiciszone spalonymi kablami a to jest jakaś perełka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 Awatar i pseudo tego użytkownika pozwalają mniemać iż jest to typowy przedstawiciel "fejsbukowego" e-pokolenia Chłopaku, do książek! A później racz poprawnie i ze znakami interpunkcyjnymi pisać tutaj... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 maja 2018 Udostępnij Napisano 2 maja 2018 Jest różnie i to zależy od producenta. Nie będę zdradzał szczegółów ale: U jednego odchodząca okleina i już jest pretekstem aby powiedzieć że zawilglo lub stało w słońcu. Drugi z kolei spalony głośnik wymieni bez problemu. Zależy od producenta i dystrybutora. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts