polaj6 #1 Napisano 21 maja 2018 Z racji że znalazłem kupca na mój sprzęt i bede zmieniał wszystko mam pytanie od przyjaciela który kupuje ode mnie zestaw kolumn jamo s626 hcs i suba Boston ASW 250, jaki amplituner byście polecili do tego zestawu ? Wymagania to bluetooth i fajnie gdyby miał funkcje radia internetowego. Wiadomo 5.1 + wyjście na suba. Możecie coś doradzić ? Budżet 1500 zł, oferty z allegro mile widziane. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 21 maja 2018 Spójrz na Denon AVR-X1300W oraz Yamaha HTR-4071. Obydwa urządzenia powinny Cię w pełni usatysfakcjonować pod względem wyposażenia i brzmienia. Yamaha jest bardziej efektowna, wyraźniej eksponuje skrajne pasma, Denon jest spokojniejszy, cieplejszy, bardziej gęsty. Urzadzenia możesz z naszego salonu zakupić także na Allegro. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 22 maja 2018 W tej cenie używana yamahe 683 albo poprzednia 681. Może być też Denon x2300. W podobnej cenie zaczynają się już ceny x2400. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach