Tomasz Antoniuk Napisano 6 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2018 Witam, posiadam mini wieżę jak ponizej: Panasonic SC MAX 4000 Niedawno się przeprowadziłem i obecnie nie mam miejsca, aby postawić głośniki z tego zestawu. Nie jestem jakimś audiofilem i nie znam się za bardzo na dźwięku, słucham dużo rapu, lubię mocny bass. Obecnie szukam jakiegoś dylematu co do zestawu audio do pokoju z aneksem o wielkości 23 m2. Nie ukrywam, że zależy mi na kasie (chcę wydać ok 1000 pln) oraz chcę mieć możliwość podłączenia się przez BT chociaż większość słucham przez AUX oraz z CD . Czy ktoś z Was mógłby podpowiedzieć mi czy lepiej jest sprzedać ten cały sprzęt, dołożyć kasę i złożyć coś od nowa, czy np. mogę zostawić samą wieżę, a dokupic jakieś nowe mniejsze głośniki? Mniejsze mam tutaj na myśli coś co nie przekracza 30 cm wys, max 20 cm szer. Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2018 Za ten sprzęt weźmiesz 200 zł. Ale to prędzej w przyszłym roku przed komunią. A więc masz 1200 zł. Kupisz wzmak i dwie kolumny podłogowe. Nie masz na nie miejsca? Ewentualnie używane magnaty z seri quantum 673 lub nowe monitor supreme 202. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts