Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam,już dwa dni jeżdżę i szukam soundbara dobrego takiego do 2000-2500 zł , w sklepach polecają mi JBL cinema SB 450, denon speakerbar dht-s514, Sony ht-xF 9000, JBL bar 3.1, te słyszałem i nie jestem wstanie wybrac.Zalezy mi na dźwięku kinowym takim przestrzennym bo ponoć jakoś  zastępują głośniki tylne jak w kinie  domowym a także na basie jak będę słuchać muzyki ,może macie jakieś inne propozycje,jakieś rady, jestem świeża krew w tym sprzęcie i nie chce wydać źle kasy ? 

Napisano

proszę bardzo, cieszę się, że mogłem pomóc uratować Ci trochę ciężko zarobionych pieniędzy :) 

poczytaj kolego forum, przejrzyj tematy, w których o sounbarach napisano wiele. Za te pieniądze można spróbować lepiej.

sounbar do słuchania muzyki, to brzmi, jak Fiat 126p do udziału w F1 - nie do tego został stworzony

Napisano

nie wiem, czy kino domowe, czy stereo - na to pytanie już sam musisz sobie odpowiedzieć, dogadując się samemu ze sobą, które preferencje mają u Ciebie priorytet, jakie masz w ogóle warunki etc. Jedno i drugie ma swoje plusy i minusy. Wszak nie da się kupić jednego samochodu do wyścigów i na torze i w terenie, licząc na równą rywalizację z czołówką, zarówno w jednym, jak i drugim przypadku.

Propozycji w tym budżecie masz praktycznie w co drugim temacie. Poczytaj, wyrób sobie zdanie.

8 minut temu, Spoko1989 napisał:

A jak byś miał kupić jednak soundbara to jakiego byś wybrał?  z ciekawości pytam ?

żadnego ;) szkoda by mi było pieniędzy