Spoko1989 Napisano 18 sierpnia 2018 Napisano 18 sierpnia 2018 Witam,już dwa dni jeżdżę i szukam soundbara dobrego takiego do 2000-2500 zł , w sklepach polecają mi JBL cinema SB 450, denon speakerbar dht-s514, Sony ht-xF 9000, JBL bar 3.1, te słyszałem i nie jestem wstanie wybrac.Zalezy mi na dźwięku kinowym takim przestrzennym bo ponoć jakoś zastępują głośniki tylne jak w kinie domowym a także na basie jak będę słuchać muzyki ,może macie jakieś inne propozycje,jakieś rady, jestem świeża krew w tym sprzęcie i nie chce wydać źle kasy ? Odpisz, cytując
Markcox Napisano 18 sierpnia 2018 Napisano 18 sierpnia 2018 21 minut temu, Spoko1989 napisał: i nie chce wydać źle kasy ? to nie kupuj soundbar'a Odpisz, cytując
Spoko1989 Napisano 18 sierpnia 2018 Autor Napisano 18 sierpnia 2018 Dzięki za pomoc ? Odpisz, cytując
Markcox Napisano 18 sierpnia 2018 Napisano 18 sierpnia 2018 proszę bardzo, cieszę się, że mogłem pomóc uratować Ci trochę ciężko zarobionych pieniędzy poczytaj kolego forum, przejrzyj tematy, w których o sounbarach napisano wiele. Za te pieniądze można spróbować lepiej. sounbar do słuchania muzyki, to brzmi, jak Fiat 126p do udziału w F1 - nie do tego został stworzony Odpisz, cytując
Spoko1989 Napisano 18 sierpnia 2018 Autor Napisano 18 sierpnia 2018 Rozumiem że soundbara lepiej nie kupować tylko zainwestować w kino domowe,więc może coś polecisz ? A jak byś miał kupić jednak soundbara to jakiego byś wybrał? z ciekawości pytam ? Odpisz, cytując
Markcox Napisano 18 sierpnia 2018 Napisano 18 sierpnia 2018 nie wiem, czy kino domowe, czy stereo - na to pytanie już sam musisz sobie odpowiedzieć, dogadując się samemu ze sobą, które preferencje mają u Ciebie priorytet, jakie masz w ogóle warunki etc. Jedno i drugie ma swoje plusy i minusy. Wszak nie da się kupić jednego samochodu do wyścigów i na torze i w terenie, licząc na równą rywalizację z czołówką, zarówno w jednym, jak i drugim przypadku. Propozycji w tym budżecie masz praktycznie w co drugim temacie. Poczytaj, wyrób sobie zdanie. 8 minut temu, Spoko1989 napisał: A jak byś miał kupić jednak soundbara to jakiego byś wybrał? z ciekawości pytam ? żadnego szkoda by mi było pieniędzy Odpisz, cytując
S4Home Napisano 20 sierpnia 2018 Napisano 20 sierpnia 2018 Zgadzam się z kolegą. Jedź na wycieczkę do Ciechocinka, lepsze emocje. Kup po prostu zestaw 2.0 oparty o dobre monitory i już. Piotrek Odpisz, cytując
Recommended Posts