majkel #1 Napisano 2 kwietnia 2007 Można już kupić bezprzewodowe słuchawki na bluetooth - nie zestawy słuchawkowe do komórek, ale duże słuchawki hi-fi, czy ktoś z Was miał może takie? Na pewno są super wygodne, ale jak z dźwiękiem? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #2 Napisano 2 kwietnia 2007 Przewodowe zawsze zagraja lepiej niz bezprzewodowe. Po co ci te bezprzewodowe?? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byk #3 Napisano 3 kwietnia 2007 Są wygodne, nie jesteś związany kablem, który zawsze jest o 10cm za krótki Transmisja bt nie bardzo nadaje się do hi-fi, jak już mają być bezprzewodowe to poszukaj czegoś u sennheisera, robią kilka niezłych modeli wireless. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanisława #4 Napisano 9 stycznia 2008 Słuchałem u kumpla słuchawki bezprzewodowe Creative SE-2300. Jest on z nich bardzo zadowolony i są najlepsze jakie do tych czas miał. Dobrze grają całym pasmem i są wygodne w noszeniu i nie męczą uszu. http://www.imperium.net.pl/creative-se2300...th-p-13410.html Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gatto #5 Napisano 13 stycznia 2008 Jeśli potrzebujesz słuchawek do słuchania w domu to polecam Sennheiser HDR 130. Bardzo dobry dźwięk, niski poziom szumów, zasięg na całe mieszkanie + ogródek, ściany nie przeszkadzają, lekke, wygodne. Jeśli chcesz słuchać muzyki na ulicy z palmtopu lub komórki z bluetooth, to wybierz znaną markę, przesłuchaj słuchawki w sklepie ... i miłego słuchania. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxygenum #6 Napisano 15 stycznia 2008 Kupiłem swego czasu Thomsona , dźwięk przenoszony drogą radiową( trzy kanały itp)Obecnie na pewno żadnych bezprzewodówek nie polecam.Nie ma jak to kabel. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cz58y #7 Napisano 15 stycznia 2008 Miałem bezprzewodowe Thomson WHP462 i również nie spełniły one moich oczekiwań. W dźwięku brakowało im dynamiki i klarowności jaką mam w słuchawkach na kablu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oxygenum #8 Napisano 25 stycznia 2008 W moich Tomsonach słychać stale jakiś niewielki szum i strasznie mnie to denerwuję.Na pewno nie popełnię drugi raz tego samego błędu i jak kiedyś coś będę kupował to tylko na kablu.Dźwięk przekazywany przez fale radiowe czy podczerwień jest w 99 % przypadków gorszy od tego na kablu.. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach