Arek T #1 Napisano 21 października 2018 Witam, kupię dwa kable zasilające z wtykami jak do komputera , max za jeden to 250zł , długość około 1m. Pozdrawiam Arek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arek T #2 Napisano 25 października 2018 max za jeden to 350zł Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Ożga #3 Napisano 14 grudnia 2018 Co to znaczy z wtykami jak do komputera ? Złącze IEC C13/C14 ? Bo jeżeli tak to nie widzę w tym wyzwania Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arek T #4 Napisano 15 grudnia 2018 10 godzin temu, Mariusz Ożga napisał: Co to znaczy z wtykami jak do komputera ? Złącze IEC C13/C14 ? Bo jeżeli tak to nie widzę w tym wyzwania Tak jak piszesz:)na zlaczach IEC C13:) poszedlem za rada jednego z kolegow z forum i zamowilem na ali kabel Viborga oraz wtyki rodowane tego samego producenta:)a dokladnie kabel Viborg VP1606 5N,wtyki Viborg Para VE501R VF501R. Podobno w tej klasie cenowej robi robote:)zastanawiam sie tylko czy robic oplot czy niekoniecznie? Teraz mini wyzwanie to zlozyc to w calosc:)Rozumiem,ze moze to brzmiec zabawnie,ale jeszcze nie mialem okazji skladac takiego rodzaju przewodow oraz wtykow:) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traumeel #5 Napisano 15 grudnia 2018 3 godziny temu, Arek T napisał: Rozumiem,ze moze to brzmiec zabawnie,ale jeszcze nie mialem okazji skladac takiego rodzaju przewodow oraz wtykow:) Do niedawna też nie miałem okazji, a mimo to poszło bez najmniejszego problemu. Dasz radę. Nie święci garnki lepią. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arek T #6 Napisano 15 grudnia 2018 1 godzinę temu, traumeel napisał: Do niedawna też nie miałem okazji, a mimo to poszło bez najmniejszego problemu. Dasz radę. Nie święci garnki lepią. Swietnie dziekuje za slowa wsparcia:) mam drobny problem z oplotem, poniewaz u Nas udalo mi sie jedynie znalezc czarny albo czarno srebrny, ja z checia zrobilbym to na czarno zlotym,czarno zielonym albo cos w tym rodzaju:)zastanawiam sie czy znowu w gre wchodzi chinczyk czy jest jakis sklepik w kraju z wiekszym wyborem?zmierzylem,ze srednica okolo 15 moze 16 a obwod okolo 50mm. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traumeel #7 Napisano 15 grudnia 2018 Kolory o których piszesz znajdziesz na audeos.pl albo diraudio.pl. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach