Jarek Dętkoś Napisano 24 października 2018 Udostępnij Napisano 24 października 2018 Witam Chciałbym by mój ampli dostał kilka nowych technologi których nie posiada. Głównie bym chciał słuchać Soundcloud (najlepiej appka w boxie i obsługa np klawiatury z komórki) oraz google music. Nie chce obsługiwać wszelkich wyszukiwarek w takim boxie z poziomu TV czyli pilotem wpisywać literki na erkanie TV. Stąd musi być jakaś chyba appka do obsługi tego. Box ma mieć oczywiście HDMI oraz Androida. Ma np działać appka Netflixa czy Player.pl czy showmax i youtube. Dobrze jakby działał flash w htmlu. Mam DAC Cambridge Audio więc chciałbym stream boxa po spidif podpiąć do DACa. Następnie bym chciał by stream box obsługiwał - nie wiem jak w sumie - muzyke z telefonu ale przesyłaną za pomoca WIFI a nie bluetooth ze względu na mocno spadającą jakość po bluetooth. Czy coś takiego istnieje na rynku? pozdrawiam JD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts