Przemysław Czarny #1 Napisano 11 listopada 2018 Witam Do radzicie mi jakiś wzmacniacz do tannoy m3 którym dobrze się zgra z tymi głośnikami? Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 11 listopada 2018 Podaj więcej informacji - jakie gatunk muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie, jak duże jest pomieszczenie odsłuchowe, w jakim budżecie możemy się poruszać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Czarny #3 Napisano 11 listopada 2018 Problem w tym że słucham muzyki nie gatunków najczęściej jednak jest to jakaś elektronika potem rock (stary). I rzadko klasyki. Zależy mi na zawartym dobrze kontrolowanym basie w miarę nisko schodzący dobrze wyeksponowanej średnicy nie natarczywej lecz zaznaczonej górze. I dobrej stereofoni. Tak ta wiem nie ten budżet Ale co będzie najbliżej powiedzmy w okolicach +-600zl Znalazłem polecane do. Tych głośników nada 320bee Denona PMA 735r AZUR 540 Czy jednak coś innego? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 12 listopada 2018 Witaj, Zdecydowanie Marantz. Albo model PM600x albo jak Ci się uda dostać w tej cenie to PM80. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Czarny #5 Napisano 13 listopada 2018 Dzięki wszystkim za pomoc udało mi się trafić w okolicy azur 540a za całe 500zl.i gra to naprawdę satysfakcjonująco jak na ten budżet Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 13 listopada 2018 No powiedzmy. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach