Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Mateusz Sokołowski

Problem z podłączeniem

Recommended Posts

Witam zakupiłem przed wczoraj nowe głośniki komputerowe 2.1 - Modecom MC-MHF60U. Wysztko działa jak należy,tylko muszę je podłączać to przedniego wejścia słuchawkowego, ponieważ gdy podłączam je do tylnego wejścia ''zielonego'' na płycie głównej to grają tylko głośniki satelitarne. Na początku myślałem że jest to wina kabla więc wziąłem z domu jaki stary kabel ( taki sam jak dołączył producent 2x cinch-mini jack) i podłączyłem do tylnego wejścia i nadal nie grał subwoofer, dodam że po podłączeniu do przedniego wszytko działa. Na płycie głównej z tyłu posiadam 3 wejścia jedno zielone, niebieskie oraz różowe. Do każdego podpinałem i z każdego z nich nie działało. Dodam że wcześniej miałem podłączony również stary zestaw głośników komputerowych 2.1 i były podłączone normalnie do tylnego zielonego wejścia na płycie głównej i działały. Czy to wynika z mojej niewiedzy, czy wejście jest popsute? Jeszcze 2 pytania:

- jaki rodzaj głośników ustawić w programamie od producenta karty dźwiękowej? Stereo czy kwadrofoniczy? 

- czy do pilota przewodwego można podłączyć słuchawki? 

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

×
×
  • Utwórz nowe...