jacmih04 #1 Napisano 16 listopada 2018 (edytowany) Witam forumowiczów Posiadam amplituner Denon avr-x-1400h i szukam głosników do niego posdtawkowych Zdaje sobie sprawe , ze nie jest to sprzet do muzyki , a raczej do kina domowego , ale coz, taki mam i nie zmieni sie to za szybko i szukam głosników podstawkowych mam w tej chwili magnaty podłogowe , ale zmienia się u mnie szafka pod telewizor i musze dokupić podstawkowe kolumny bo nie będą miały gdzie stać podłogowe kolumny Telewizor stoi w rogu salonu i kolumny po bokach pokój ma jakies 25 mkw , wypoczynek stoi na srodku salonu wiec do głośników mam jakies 2,5 m Kolumny będą musiały stać na tej nowej szafce , szafka będzie miała wys. 55cm Słucham muzyki różniej , jestem 50-cio letnim człowiekiem , sucham raczej muzyki w młodości , tzn lata 80-90 Proszę doradzcie jaki w miare sensowny zakup. Kwota przeznaczenia do 2000 zł , musza być nowe Dziękuje z góry Pozdrawiam Jacek Edytowano 16 listopada 2018 przez jacmih04 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 16 listopada 2018 To muszą być bardzo duże monitory. Szukaj może ktoś ma jeszcze monitor audio silver 2. Nowsze to model 100 ale raczej nie do dostania w tej cenie. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 16 listopada 2018 Witaj. Focal Chorus 706 to moim zdaniem zdecydowanie najlepsza propozycja. Zapraszam na odsłuchy i wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach