bisti30 #1 Napisano 18 listopada 2018 Witam Was. Jestem nowym użytkownikiem. Mój sprzet to Yamaha 685 oraz Taga Harmony 806- 2 fronty, 6 surrand oraz centralny i subwoofer Yamaha. Prosze Was o rade mam podłaczone wszyskie 9 głosnikow ale nie potrafie ich wszystkich uruchomic dziala tylko 7. Prosze Was o pomoc w teacie. Dziekuje Szkoda, ze nikt nie poradzi. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek72 #2 Napisano 18 listopada 2018 A , zaglądał kolega do instrukcji ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszZ #3 Napisano 18 listopada 2018 To jest ampli 7.2 kanałowy czyli 7 kolumn i 2 subwoofery więc raczej nie ma możliwości zrealizowania takiej jak twoja konfiguracja. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bisti30 #4 Napisano 18 listopada 2018 Nie ma wyjscia trudno Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 19 listopada 2018 ??????? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bisti30 #6 Napisano 23 listopada 2018 Witam. I nikt nic nie poradzi? Hm Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #7 Napisano 23 listopada 2018 przecież otrzymałeś odpowiedź powyżej, ampli jest 7 kanałowy, więc nie podłączysz 9 kolumn. W jakiej jeszcze kwestii pomocy oczekujesz? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bisti30 #8 Napisano 23 listopada 2018 A podłączyć 2 przednie satelitki bi-amp pod fronty. Czy wtedy uzyskam dziek z 9 głośników? I wogole czy to mam sens? Pozdrawim dziekuje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszZ #9 Napisano 23 listopada 2018 Matematyka. BiAmp ci odejmie kolumny jeszcze. Chcesz tyle kolumn podłączyć kup dwa amplitunery i wykombinuj jak je zsynchronizować ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modelarz01 #10 Napisano 23 listopada 2018 Biamp mozesz w tym amplitunerze 5.1 . Natomiast w 7.1 - nie ma takiej mozliwosci. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Repugnant #11 Napisano 25 listopada 2018 możesz jeszcze dokupić wzmaka może wtedy da się podlaczyc tak jak chcesz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #12 Napisano 26 listopada 2018 Hehehehehehe, Albo mam dziwne wrażenie albo ten temat to prowakacja:/ Dnia 18.11.2018 o 17:49, bisti30 napisał: Nie ma wyjscia trudno Dnia 23.11.2018 o 19:57, bisti30 napisał: Witam. I nikt nic nie poradzi? Hm Za 3 tygodnie kolejny post w stylu. "a może jak podłącze ....... to wtedy uzyskam 15kanałów" Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modelarz01 #13 Napisano 26 listopada 2018 Prowokacja raczej watpie. Chlopak nakupywal sprzetu i nie wie jak sie za to zabrac. Cos dzisiaj s4home masz dobry humor. Wekend cicho siedziales a od poniedzialku zaczales z usmiechem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #14 Napisano 26 listopada 2018 Dokładnie tak. Nabieram siły do nowych ..... Problemów:p Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach