tomasz1w #1 Napisano 21 grudnia 2018 Wzmacniacz Rega Brio R, kolumny Dynaudio X14. Który z 2 wymienionych streamerów byście wybrali do ww. systemu? Zależy mi, żeby odtwarzacz jak najmniej wniósł od siebie. Pliki hi-res z dysku przenośnego, Spotify, Tidal, radio internetowe, przydałby się pilot (Node 2 zdaje się nie ma). Łatwa intuicyjna obsługa też jest dla mnie ważna, tutaj czytałem różne opinie odnośnie tych odtwarzaczy. Node 2 jest teraz w wyprzedażowej cenie 1999 zł, więc niewiele drożej niż Yamaha. Ale czy w sumie jest lepszy od Yamahy? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ald890 #2 Napisano 21 grudnia 2018 Zdecydowanie Node2. Dołączony pilot do Yamahy to marnej jakości zabawka i tak, żeby strimować muzykę musisz połączyć się telefonem/tabletem i używać apki od producenta i tutaj właśnie jest przepaść, aplikacja Node2 jest znacznie lepsza i bardziej intuicyjna. Dodatkowo Yamaha nie obsługuje MQA. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #3 Napisano 21 grudnia 2018 Ale w Node możesz zaprogramować pilota od Regi poczytaj, mam dokładnie ten wzmacniacz? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach