Marcin Brzenk #1 Napisano 29 grudnia 2018 Witam Mam następujący problem z aplikacją Netflix w tv Panasonic 58 ex 700 . Problem to brak dźwięku przez amplituner Yamaha RX 481 vs . Dźwięku z dekodera Vectra leci bezproblemowo a z tv mam jedynie obraz .Z kolei Netflix z konsoli Xbox one X też działa bezproblemowo. Co może być przyczyną że nie mam dźwięku ? Dziękuję i pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #2 Napisano 29 grudnia 2018 a jak masz to wszystko podłączone (TV, ampli KD, dekoder, xbox)? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Brzenk #3 Napisano 29 grudnia 2018 28 minut temu, Markcox napisał: a jak masz to wszystko podłączone (TV, ampli KD, dekoder, xbox)? Dekoder i Xbox do Ampli a z Ampli do tv Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #4 Napisano 29 grudnia 2018 więc ampli z TV musisz spiąć HDMI kanałami ARC (o ile takowe oba posiadają) i ustawić nadanie sygnału z TV tym właśnie kanałem. Inną opcją jest puszczenie optyka z TV do ampli Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 30 grudnia 2018 Dokładnie tak. Rozumiem że Netflix korzystasz w TV a nie na dekoderze? Wówczas ARC załatwia sprawę. Jak nie działa, a może się zdarzyć to optyk. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Brzenk #6 Napisano 30 grudnia 2018 Dnia 29.12.2018 o 14:34, Markcox napisał: a jak masz to wszystko podłączone (TV, ampli KD, dekoder, xbox)? Dekoder i Xbox do Ampli a z Ampli do tv Właśnie arc zawiodło ale optyk pomógł dzięki za pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach