VVoyt #1 Napisano 16 września 2008 Witam jestem nowy i mam nadzieję że nie powtarzam tematu.Nosze się z zamiarem zakupu kina domowego do pokoju 24m2 Część telewizyjna 12m2.W Saturnie zaproponowano mi oto taki zestaw:Onkyo TXRS 605 DVSP 405Harman Kardon HKTS 112X Heco Victa 500Czy ten sprzęt w takiej konfiguracji jest warty uwagi?Co ewentualnie proponujecie w zamian? Maksymalna cena 4500,-PS. To mój pierwszy zestaw w życiu... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
armi #2 Napisano 17 września 2008 strasznie dziwna ta konfiguracja .. to miał być zestaw 7.1 ?? Onkyo 605 to już dość stary model 606 jest już dość długo na rynku i ma nowe dekodery.Onkyo 606 + to DVD + Jamo s606 HCS + jamo sub300lub z kolumn do tego Celestion 5.1 oparte o F28 lub F38 jako fronty Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #3 Napisano 18 września 2008 VVoyt napisz czy to max $$$ na wydanie, napisz o ustawieniu w pokoju napisz jaka muzyka filmy co u Ciebie bardziej przeważa..kino czy stereo.. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VVoyt #4 Napisano 18 września 2008 Cytat VVoyt napisz czy to max $$$ na wydanie, napisz o ustawieniu w pokoju napisz jaka muzyka filmy co u Ciebie bardziej przeważa..kino czy stereo.. Niestety to max $$$ Gdyz czeka mnie jeszcze zakup tv. Co do muzyki słucham rocka, popu, reggae, jazzu, relaksacyjnej i poważnej. zestaw ma być takim wash and go z przewagą muzyki .[attachment=662:POK_J__1_.pdf] POK_J__1_.pdf Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach