Raku #1 Napisano 13 lutego 2019 (edytowany) Witam, widzialem juz pare tematów na tym forum jesli chodzi o sluchawki do 200zł. Niestety żadne nie spełniaja w 100% potrzeb. Do sedna: Poszukuje sluchawek, z których mógłbym korzystać cały czas - na miescie, w domu, w pracy wiec jesli chodzi o 'wyglad' to preferuje nauszne ale nie pelne lub dokanalowe. Do tego by bateria trzymala jak najdluzej. Moga byc przewodowe lub bezprzewodowe. W przypadku sluchawek bezprzewodowych zawsze mialem problem z tym ze mi przerywalo bo tracilo zasieg. Nie wiem w 100% czy to wina sluchawek czy telefonu. Z dokanałowych to moje propozycje to: - https://www.ceneo.pl/36449070;pla#tab=spec - https://www.ceneo.pl/49940893#tab=spec Edytowano 13 lutego 2019 przez Raku Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 13 lutego 2019 W przypadku słuchawek bluetooth za przerywanie dźwięku zwykle odpowiedzialne są zakłócenia lub przeszkody na drodze pomiędzy 2 urządzeniami. Ta technologia ma do dyspozycji bardzo małe moce emisji radiowej i stąd takie skutki. Mi In-Ear Headphones Pro HD + Mi Bluetooth Audio Receiver Przy tym adapterze bt sterowanie wraz z poziomem głośności może odbywać się z pilota na przewodzie słuchawek. Do tego korzysta on z mikrofonu wbudowanego w ten pilot przewodowy. Inna opcja: KZ AS06 + moduł Bluetooth KZ z aptX Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raku #3 Napisano 15 lutego 2019 A jakbys mial polecic jakies nauszne sluchawki bezprzewodowe? Ogolnie myslalem tez i takich: https://m.ceneo.pl/47343104;pla?se=HjaMfoC7jA09s1q2xPH0rPUL_WUc7rQs&gclid=CjwKCAiA45njBRBwEiwASnZT5zjVcWF71rSdeXCDlU3IPsTtb7GjpH3EXYYG_QXhQMSZnnUrP-ZCFBoCxFUQAvD_BwE#tab=spec Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #4 Napisano 15 lutego 2019 Od tych słuchawek zdecydowanie wolałbym Bluedio TM lub droższe BLUEDIO T5 lub T5S Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raku #5 Napisano 15 lutego 2019 Z jakiego powodu? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #6 Napisano 15 lutego 2019 Właściwie to chyba wszystko przemawia za tymi słuchawkami Bluedio. Za SE-MJ553BT-K przemawia chyba tylko to że są firmowane przez japońskiego Pioneera . Warto zaznaczyć że wszystkie przykłady słuchawek które podałem mogą pracować przewodowo i bezprzewodowo , a ten Pioneer działa tylko po bluetooth. Tryb pracy przewodowej może dać nie tylko lepszą jakość dźwięku. Czasem przy zakłóceniach z zewnątrz praca bezprzewodowa bluetooth bywa bardzo kłopotliwa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rms.pl #7 Napisano 18 lutego 2019 Z bezprzewodowych dokanałówek sprawdź MEE Audio X6. Testowałam nie raz w różnych okolicznościach i nigdy nie miałam problemów z łącznością. Bateria do 6,5h, powstała też ich nowa wersja z wydłużonym czasem pracy (MEE Audio X6 G2), ale tu trzeba się liczyć z niewielką dopłatą. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach