kamil1114 #1 Napisano 29 września 2008 Które słuchawki z tych są najlepsze: sennheiser mx300http://sklep.vobis.pl/oferta/akcesoria_do_...kowy_hs-47.aspxhttp://smartmobile.pl/wp-content/uploads/2...0_w_pudelku.jpg (te na zdjęciu , na dole)Czy może słuchawki dodane oryginalnie do ipoda toucha ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #2 Napisano 29 września 2008 Ale zadaj jakoś konkretnie kolego pytanie... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil1114 #3 Napisano 29 września 2008 Chodzi mi oto z których uzyskam najlepszy dźwięk. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #4 Napisano 29 września 2008 z jakiego urządzenia i jaka muzyke preferujesz i i le masz do wydania..?? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil1114 #5 Napisano 29 września 2008 Z ipoda toucha 2nd.Muzykę lubie każdą oprócz metalu , rocka , disco polo.Do wydania mam około 50-100 złA tamte słuchawki które podałem w pierwszym poście już posiadam , dlatego pytam które z nich są najlepsze. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #6 Napisano 29 września 2008 to co pokazujesz to podstawowe modele które przy mp3 beda raczej grały jednakowo.. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil1114 #7 Napisano 29 września 2008 Mam jeszcze sennheisera hd202 , ale to nie są słuchawki douszne. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #8 Napisano 29 września 2008 Musisz je sprawdzić zupłnie inne słuchawki... raczej polecam iść ze swoim urządzaniem do MM Saturnów i sparwzic 2-3 pary słuchawek.. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil1114 #9 Napisano 29 września 2008 A można sie tam podpiąć pod ich słuchawki ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #10 Napisano 29 września 2008 jak trafisz na normalnego sprzedwce i powiesz , ze jestes zdecydowany na kupno to tak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil1114 #11 Napisano 29 września 2008 Rozumiem , dziekuje za pomoc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PlasticElvis #12 Napisano 29 września 2008 jasne że można w mm i saturnach posłuchac... i to bez łaski. model 202 o którym wspominasz pomimo potężnej popularnosci na rynku nie jest asem brzmienia i w zbliżonej cenie możesz kupić kilka ciekawszych modeli Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach