Gość #1 Napisano 28 lutego 2019 Mam nadzieję, że moderacja mnie nie zbanuje - jeśli temat w niewłaściwym dziale, to proszę o informację/usunięcie. Próbowałem bawić się w szerzenie wiedzy w świecie audio, tak by początkujący nie dawali się nabijać w butelkę. Po kilku latach stwierdzam, że nie mam czasu ani chęci prowadzić dłużej tej batalii dlatego postanowiłem go odsprzedać komuś, kto zrobi z niego użytek. Chodzi o domenę audiopasja.pl - wraz z prawami do logotypu, tłumaczeń, szablonów, i treści. Idealnie nada się dla kogoś, kto chciałby wystartować np. z e-sklepem oferującym sprzęt audio. Z uwagi na rozwój swojego biznesu i nowe hobby, które zabiera mi większość czasu - w najbliższych latach i tak nie będę miał czasu na zabawę w pisanie tekstów. Rozważę wszystkie rozsądne propozycje. Można pisać na admin@audiopasja.pl . Mogę wystawić FV. Pozdrawiam, Daniel Email: daniel.idziak@gmail.com Telefon: 788696696 Adres: Golina Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach