spojlersko #1 Napisano 17 marca 2019 Witam, ostatnio zakupiłem słuchawki JBL 500 BT. Na telefonie działają niezawodnie i jestem zadowolony z zakupu, lecz chciałem zobaczyć je podłączyć też pod komputer, no i podłączyłem jednak gdy puszcze muzykę albo film jakikolwiek dźwięk słuchawki charczą nic nie słychać tylko charczenie. Pytanie, czy to ja w komputerze muszę coś ustawić czy słuchawki nie są przystosowane do połączeń z komputerem? Z góry dziękuje za odpowiedź :) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 17 marca 2019 Raczej mało prawdopodobne, aby nie dało się podłączyć tych słuchawek do PC-ta. Trzeba pobawić się ustawieniami. A czy przynajmniej masz je dostępne do wyboru wśród urządzeń audio ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spojlersko #3 Napisano 18 marca 2019 Posiedziałem nad tym trochę i faktycznie trzeba było poustawiać w ustawieniach więc dzięki za podpowiedź , ale są jeszcze dwa problemy, natomiast kiedy je podłączyłem niby działa ale czasami przy słuchaniu czegoś dźwięk się zacina i drugi problem gdy włączyłem teamspeaka i ustawiłem w ustawieniach mikrofon z tych słuchawek mikrofon działa natomiast dźwięk już nie. Już nie wiem o co chodzi. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #4 Napisano 18 marca 2019 Trzeba dalej walczyć . Czasem jakiś restart potrzebny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach