Ashow #1 Napisano 12 kwietnia 2019 (edytowany) Witajcie. Bardzo prosze o wyrozumialosc bo jestem nowicjuszem w temacie audio. Niestety moje sluchawki jbl 450bt popsuly sie i czas na cos nowego. Potrzebuje sluchawek do treningu na silownie ale tez cos przyszlosciowego abym mogl korzystac z nich w domu. Plan jest taki ze chce polaczyc tv konsole ampituner. Myslalem o sluchawkach nausznych i zdam sie na porade kabel czy bluetooth.Nie wiem ktore beda lepsze otwarte czy zamkniete w takim wypadku. Muzyka elektroniczna rap i pop czasem ogranie jakiejs gry. Poprzednie sluchawki graly dla mnie slabo. Dziekuje z gory za pomoc. Edytowano 12 kwietnia 2019 przez Ashow Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashow #2 Napisano 15 kwietnia 2019 Myslalem nad senheiser hd 569 Senheiser hd 4.50 btnc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #3 Napisano 16 kwietnia 2019 (edytowany) Słuchawki nauszne i wokóuszne, szczególnie te z padami skórzanymi sprawią ze będziesz miał bardzo spocone uszy na siłowni. Dlatego do tego celu lepiej wybrać inne i tańsze słuchawki bo tu nie jest konieczna bardzo wysoka jakość dźwięku. Przewodowe dadzą lepszy dźwięk niż bluetooth w tej samej cenie. Edytowano 16 kwietnia 2019 przez MobyDick Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashow #4 Napisano 17 kwietnia 2019 Dzieki. Kupilem zwykle douszne na bluetooth za 120 i jestem zadowolony na silownie wystarczajaco graja. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach