Kacperek #1 Napisano 22 kwietnia 2019 Dali stoją od jakiegoś czasu w garażu bo szukałem jakiś czas temu wzmaka do nich ale odpuściłem bo musiałem wyjechać. Tera zwracam do tematu. Co polecicie do 1000 zł, +/- 200 zł? Druga opcja to 1500-2000. Słucham rocka, jazzu, eletroniki itp - bez ciężkiej muzy. Nie słucham bardzo głośno, nie przepadam za jazgotem i klującymi sopranami (raczej cieplejsze klimaty) ale dynamika, dobry basik i szczegóły jak najbardziej. I jeszcze jedno - kumpel chce mi oddać za 5 stów NAD c350 w dobrym stanie. Jak to zagra bo różnie piszą o tym zestawie ale tak na prawdę mało konkretnie. Zanim po niego pojadę chętnie poczytam opinie o takim zestawie (jak graja Dali, jak gra NAD, jak zagra to razem). Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #2 Napisano 22 kwietnia 2019 NAD C350 to dobry wzmacniacz. Pamietam jak chodziłem do kolegi słuchać. Wtedy ci co ich było stać mieli Techicsy a on jeden jakiegoś dziwoląga. Grał zajebiscie jak na tamte czasy pewnie ze 20 lat temu a może więcej. Niestety z Dali 450 nie słuchałem a i zachwyt dzisiaj nad NAD C350 mógłby być mniejszy 😁 O Dali znalazłem tu na forum może o NADzie znajdziesz ... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacperek #3 Napisano 23 kwietnia 2019 Może o tym NAdzie ktoś coś więcej? W opiniach jedni piszą, ze fajny, inni, że beznadziejny... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach