Adamc #1 Napisano 23 października 2008 Witam,mam problem z RDS w Pioneer F-204RDS - odbiór jest dobry, kontrolka RDS się świeci (czyli sygnał ok i dociera) ale na wyświetlaczu jedynie częstotliwość Może ktoś wię jak sobie z tym poradzić - będę wdzięczny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audionet #2 Napisano 23 października 2008 Nacisnąć po kolei wszystkie przyciski a jak nic się nie pojawi .Do serwisu.A masz w nim jakąś antenę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #3 Napisano 23 października 2008 W sporej ilości tunerów masz przycisk DISPLAY, dzięki któremu zmieniasz wskazania wyświetlacza w tunerze (w zależności od modelu możesz mieć np. częstotliwość, moc sygnału, a dla RDSu jeszcze typ stacji, nazwę, czas itp). Może i u Ciebie będzie tak samo???Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adamc #4 Napisano 24 października 2008 Ponaciskałem wszystko, znalazłem instrukcję w której nic sensownego nie znalazłem i w końcu ... zmieniłem tunerek na inny (sprzedawca elegancki wymienił bez mruknięcia) - teraz wszystko gra i świeci jak należy.Dzięki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeremi #5 Napisano 24 października 2008 Dobrze ze jeszcze tacy sprzedawcy na tym świecie istnieją Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach