slifer #1 Napisano 21 sierpnia 2019 Witam bo wpięciu pedrive z nagranymi plikami mp3 do odtwarzacza YAMAHA CD S300 pojawia się komunikat UNSUPPORT . Proszę o pomoc co może być nie tak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stolarz #2 Napisano 21 sierpnia 2019 Może to kwestia nieodpowiedniego systemu plików na usb albo/i jakości MP3? Jak to u Ciebie wygląda? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slifer #3 Napisano 21 sierpnia 2019 próbowałem wiele plików mp3, pendrive był formatowany nic to nie daje dla tego szukam pomoc tu ktoś może będzie widział o co chodzi Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stolarz #4 Napisano 21 sierpnia 2019 Formatowany z jakim system plików? FAT32, NTFS? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slifer #5 Napisano 21 sierpnia 2019 próbowałem tak i tak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stolarz #6 Napisano 21 sierpnia 2019 Tu masz instrukcję. Strona 7 i 8. Tam jest o wymaganiach co do usb i plików MP3. https://www.instrukcjaobslugipdf.pl/yamaha/cd-s300/instrukcja?p=12 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slifer #7 Napisano 21 sierpnia 2019 już wszystko się wyjaśniło mam pendrive 60 GB i nie pozwalał mi sformatować się w FAT32 tylko exFAT a tego już yamaha nie obsługuje, dzięki z pomoc pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach