Jason Victis #1 Napisano 22 sierpnia 2019 Cześć Szukam subwoofera do zestawu jak w temacie. Pokoj kwadraciak 16m2. Glownie do seansow filmowych, ale tez z zona lubimy posluchac muzyki. Cena... do 1000, jesli nic nie bedzie w tej cenie to mozemy nagiac do 1500. Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 23 sierpnia 2019 Witaj, moim zdaniem zdecydowanie najlepszą opcją będzie subwoofer Klipsch R-100SW. To wystarczająco mocny model do nagłośnienia Waszego pomieszczenia, oferujący mocny, szybki, bardzo energiczny bas. Powinien się sprawdzić idealnie. Zapraszam na odsłuchy, porównania. Jeśli masz wątpliwości, zawsze możesz powyższy subwoofer wypożyczyć i sprawdzić jak zagra w Twoim systemie, nie ma u nas ryzyka zakupu w ciemno. Zapraszam serdecznie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jason Victis #3 Napisano 23 sierpnia 2019 Dziekuje za rychłą odpowiedz. Mogę wywiedziec sie o cene z kablem 3m i wysylką. Pytanie z innej beczki. W Waszej ocenie, dobry zestaw dla amatorów, lubiacych dobre brzmienie w rozsadnej cenie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 24 sierpnia 2019 Witam, tak, to dobry, nowoczesny zestaw, który bardzo dobrze sprawdzi się w kinie domowym oraz w muzyce z nastawieniem na szybsze, bardziej dynamiczne gatunki muzyczne. Ofertę na subwoofer przesyłam na priv. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 27 sierpnia 2019 Moim zdaniem sub Magnat Sub 302A Ci wystarczy. Dasz za niego połowę mniej a to nawet lepszy sub. Jeśli chcesz wydać 1500 zł to w tej cenie widziałem ostatnio używany SVS SB1000. Z nowych Tannoy TS2.10 albo Heco Aurora Sub. Zapraszam po wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach